Maatschappij | Theguardian.com|

Pagina’s: 1 2 3 geen macht op aarde heeft een recht om ons eigendom van ons zonder onze toestemming.John Jay, eerste opperrechter van de Verenigde Staten hoe veilig doen onze huizen blijven als politie, gewapend met geen warrant kan pond op deuren op wil en gedwongen invoert?Hooggerechtshof Justitie Ruth Bader Ginsburg, de lone afgescheidene in Kentucky v. koning als de regering kan u vertellen wat u wel en niet doen binnen de privacy van uw huis, of het gaat om wat je eet, wat u rookt of wie je liefde, u hoeft niet langer een enkel recht in uw huis. Als ambtenaren van de overheid kunnen fijn en u arresteren voor het kweken van groenten in uw voortuin, bidden met vrienden in uw woonkamer, het installeren van zonnepanelen op uw dak, en het verhogen van kippen in uw achtertuin, youre niet langer de eigenaar van uw eigendom.

Het beginsel van de particuliere eigendom – LewRockwell.com

David Wells zei op Twitter: “deze anti-daklozen studs zijn zoals de spikes ze gebruiken om te duiven weren gebouwen. De behoeftige nu beschouwd als ongedierte [sic]. Dak-en thuisloosheid liefdadigheidsinstellingen gezegd metalen hengsten had gebruikt om af te schrikken ruwe dwarsliggers voor meer dan een decennium. Katharine Sacks-Jones, hoofd van het beleid en campagnes op Crisis, zei: “dit gebeurt in een context waar ruwe slapen is gegaan van massaal.

Obama schaft particuliere eigendom

De arrogantie van de rechters in de veronderstelling dat de bevoegdheid om te beslissen waar een personen rechten eindigen en anothers beginnen is een besluit dat gemakkelijk kan worden opgelost door de eigenschap worden gerespecteerd. Maar dan, politieke systemen zijn altijd geweest bij oorlog met het concept van particulier eigendom. Elke activiteit van regeringen is geworteld in gebrek aan respect voor prive-eigendomsvorderingen. Of overweegt bevoegdheden van eminent domein, zonering, fiscaliteit, bouwen codes, druggebruik, wapenbezit, immigratie, productnormen, NSA toezicht, oorlogen, werkgelegenheid praktijken, of elke andere staat-beleid, de vrijheid van het individu om te bepalen hun eigen leven en bezit staat op het spel. Degenen die zelfvoldaan deze staat praktijken verdedigen verschuilen achter dergelijke holle slogans als gelijkheid en diversiteit. Maar het genot van gelijke rechten vindt consistentie alleen binnen de eigenschap beginsel, een punt de dichter e.e.

Advertisements